Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de temsil eden Anadolu Üniversitesi SK ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala Bulvarspor deplasmanına konuk oldu. Anadolu Üniversitesi çekişmeli geçen mücadelede iki kez öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puan ile yetinmek zorunda kaldı.

Anadolu Üniversitesi Bulvarspor deplasmanına;

Şener Özcan, Abdullah Şahin, Rıdvan Coşkun, Ali Fırat Horasan, Halil İbrahim Yazğılı, Ulaş Yılmaz, Nuri Fatih Aydın, M. Emin Bakan, Umut Akpınar ve İbrahim Zeytin 11'i ile çıktı.

WhatsApp Image 2023-12-10 at 14.55.06

Anadolu Üniversitesi mücadelenin ilk yarısının sonlarında, tecrübeli ve bu sezon golcü oyuncusu Umut Akpınar ile ilk golü bulan taraf oldu. 42. dakikada gelen golle ilk yarı 1-0 Anadolu Üniversitesi üstünlüğü ile bitti. İkinci yarının başında Bulvarspor, 50. dakikada Osman Arslantaş ile eşitliği yakaladı. 60. dakikada temsilcimizde 59. dakikada oyuna giren Metin Emre Karaal, oyuna girer girmez takımının ikinci golünü buldu. Fakat Anadolu Üniversitesi 89. dakikada Kağan Gürbüz'ün golüne engel olamadı ve taraflar sahadan 1'er puan ile ayrıldı.