Haber: Buğrahan Doğangil

Temsilcimiz Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup mücadelesinde, deplasmanda Kdz. Ereğlispor'u 3-0 ile geçmeyi başardı. Ligin 9. haftasında, deplasmanda alınan bu galibiyet ile Eskişehirspor namağlup liderliğini sürdürdü. Es Es'in gruptaki takipçileri de puan kaybedince Eskişehirspor zirvede iyice yalnız kaldı. Es Es 25 puan, 8 galibiyet ve 1 beraberlik ile en yakın rakibinin 5 puan önünde yer alıyor.

WhatsApp Image 2023-12-10 at 17.01.20

Eskişeghirspor zorlu Kdz. Ereğlispor deplasmanına; İhsan Turgut, Kaan Aşnaz, Arda, Kaan Dorak, Hayrettin, Serdar, Kerem, Erkut, Sergen, Can K. ve Ercan 11'i ile çıktı. Es Es ilk yarıda Zonguldak temsilcisine karşı biraz zorlandı. İkinci yarıda ise tam bir Kırmızı Şimşekler fırtınası vardı. Ercan'ın 50. dakikada gelen harika golü sonrası Kdz. Ereğli yavaş yavaş çözülmeye başladı. Daha sonra Dk. 74'te Sergen ve 87'de yine Ercan ile golleri bulan Es Es rakibini 3-0 ile adeta darmadağın etti.

Taraftar Es Es'i yalnız bırakmadı

Cefakar Eskişehirspor taraftarı her deplasmanda olduğu gibi Kdz. Ereğli maçında da kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurdu. Hatta deplasman tribünü yetmeyince taraftarlar tribün dışından da maçı takip etti. Eskişehirsporlu futbolcular kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraflarlar ile bu önemli galibiyeti kutladı. Eskişehirspor adına maç sonunda renkli görüntüler ortaya çıktı.

WhatsApp Image 2023-12-10 at 16.55.34