Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de başarı ile temsil eden Anadolu Üniversitesi SK ligin ilk yarısının son haftasında Ankara ekibi Hacettepe 1945'i konuk ediyor. TFF 3. Lig 2. Grup'ta ilk yarının son hafta mücadelesinde Anadolu Üniversitesi SK ile Hacettepe 1945 kozlarını 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00'te paylaşacak. Bu önemli mücadele ESOGÜ Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Konya bölgesinden hakem Ahmet Resuloğlu yönetecek. Resuloğlu'nun yardımcılıklarını ise Cihad Buyurgan ve Tufan Selvi yapacak.

Anadolu Üniversitesi çarşamba günü oynanacak maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Sertaç Gezer nezaretinde gerçekleştirilen çalışmalarda sona gelindi. Bugün saat 14.00'te ESOGÜ Stadı'nda yapılan antrenman sonrasında Anadolu Üniversitesi yarın da 14.00'te bir idman daha yapacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

anadolu htt

Temsilcimiz Anadolu Üniversitesinde 1945 Hacettepe maçı öncesinde bir eksik bulunmuyor. Bulvarspor maçında kasığından bir sakatlık yaşayan kaptan Ali Fırat Horasan'ın da idmanlara başlamasıyla Anadolu Üniversitesi, Hacettepe karşısına tam kadro çıkmayı planlıyor.

Anadolu Üniversitesi ilk yarının son maçını içeride kazanıp, 3 puan alarak ilk yarıyı bitirebileceği en üst sıralamada bitirmeyi ve ikinci yarıya üst sıralarda kalarak başlamayı hedefliyor.