Haber: Buğrahan Doğangil

Temsilcimiz Eskişehirspor 20 Aralık Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı 1926 Polatlı maçının hazırlıklarını sürdürüyor. BAL 6. Grup'ta zirve mücadelesi için oldukça kritik bir maç olan Eskişehirspor - 1926 Polatlı Belediye maçı saat 14.00'te Polatlı İlçe Stadyumu'nda oynanacak. Bu kritik mücadele öncesinde Eskişehirspor'da çalışmalar son sürat devam ediyor.

Teknik Direktör İbrahim Baş nezaretinde 1926 Polatlı maçına hazırlanan Es Es'te Eskişehir'deki son antrenman yarın saat 12.00'de gerçekleştirilecek. Eskişehirspor bu antrenman sonrası, maçtan bir gün önce Polatlı'ya gidecek.

19 Aralık Salı günü Polatlı'ya gidecek ve maç kampını Polatlı'da yapacak Eskişehirspor'da durumu belirsiz olan Erdin Üzer dışında bir eksik bulunmuyor. Eskişehirspor Sportif Direktörü Özgür Gedik'ten edinilen bilgilere göre Erdin'in sakatlığında son durum ise futbolcunun bu akşam çekilecek MR sonucuna göre belli olacak.

Eskişehirspor deplasmanda 1926 Polatlı'yı mağlup ettiği takdirde çıktığı 2 maçlık deplasman turnesinde 2'de 2 yaparak 6 puan elde edecek. Bu sonuç Eskişehirspor'un yakın rakibi Polatlı ile arayı açmasını ve zirvede iyice yalnız kalmasını da sağlayacak. Eskişehirspor'da hedef Polatlı'dan 3 puan alarak Eskişehir'e lider dönmek.