Eskişehir SAL'da B Grubu'nun bugün oynanan tek maçında Kırka temsilcisi Kırka Boraks lider 2 Eylül SK'yı ağırladı. Saat 14.00'te Üniversite Evleri Stadı'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Ayrıca maç öncesi seramonide dün Kuzey Irak'ta şehit olan askerlerimiz için saygı duruşu düzenlendi. 2 Eylül SK yönetimi de seramonide, hakemlere yapılan çirkin saldırılara karşı hakemlerin yanında olduklarını göstermek adına maçın hakemlerine çiçek hediye etti.

IMG_5269

IMG_5277

Bu sonuçla ilk 5 haftayı 5 galibiyet ve gol yemeden lider kapatan 2 Eylül SK bu sezon ilk kez puan kaybetti. Kalesinde bu maçta da gol görmeyen 2 Eylül önümüzdeki haftayı BAY geçecek olmasına rağmen ligin ilk yarısını lider bitirmeyi garantiledi. Ev sahibi Kırka Boraks ise iyi savunma yaptığı ve mücadeleci bir oyun ortaya koyduğu maçta lidere geçit vermedi ve 1 puanı hanesine yazdırdı. Kırka ekibi play off yolunda hayati bir puanı hanesine eklerken kalesinde de gol görmedi.

Grubun favorisi 2 Eylül SK bu sezon aynı zamanda en etkisiz maçını oynarken gol yollarında üretken olamadı. Kırka Boraks'ın dinamik ve sert savunması da beraberlikte büyük rol oynadı.