AK Parti'nin Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerindeki belediye başkan adayları belli oldu. Partinin merkez Odunpazarı adaylığına Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Tepebaşı ilçesi için ise Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'nün aday gösterildiği öğrenildi.

Yarın gerçekleştirilecek olan aday tanıtım töreninde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özkan Alp'in Odunpazarı, Hamid Yüzügüllü'nün ise Tepebaşı ilçesi için aday gösterilmesini resmi olarak duyuracak.

Bu gelişmelerin yanı sıra, Beylikova belediye başkanlığı için Vahit Kara'nın, Sivrihisar belediye başkanlığı için ise Hüseyin İlhan'ın aday gösterileceği bilgisi edinildi.

Erkan Koca'dan tebrik

Eskişehirspor kulüp başkanı ve Tepebaşı belediye başkanlığına aday adayı olan Erkan Koca, resmi sosyal medya hesabından adaylıkları kesinleşen Hamid Yüzügüllü ve Özkan Alp'i tebrik etti.

Koca; "AK Parti Tepebaşı Belediye Başkanı Adayımız Sayın Hamid Yüzügüllü beye ve AK Parti Odunpazarı Belediye Başkanı Adayımız Sayın Özkan Alp beye başarılar diliyorum, tebrik ediyorum." dedi.

indir-20