2024 yerel seçimleri hızla yaklaşırken Eskişehir'in Alpu ilçesinde de yerel seçim heyecanı net şekilde yaşanıyor. Cumhur İttifakı'nın Eskişehir'de MHP'ye bıraktığı 4 kırsal ilçeden biri olan Alpu'da henüz belediye başkan adayı resmi olarak açıklanmadı. MHP'ye bırakılan diğer 3 kırsal ilçede ise adaylar belli oldu. Bu nedenle Alpu ilçesinde de MHP Belediye Başkan adayının birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

Aday adaylığı sürecinin başlamasından itibaren MHP'den aday adaylığını açıklayan Alpu Muhtarlar Birliği Başkanı ve Yunusemre mahallesi muhtarı Alparslan Kokulu canla başla Alpu için çalışıyor. İlk günden bu yana ilçede adeta aday gibi çalışan ve çalmadık kapı bırakmayan Alparslan Kokulu, Alpu halkının da büyük teveccühünü almayı başarıyor.

WhatsApp Image 2024-01-09 at 00.35.13

Alpu'da seçimi kazanmak isteyen ve Alpu'yu bir MHP belediyesi haline getirmek isteyen Milliyetçi Hareket Partisi, çalılşkan, genç ve dinamik bir isim olan Alparslan Kokulu ile bu arzusuna ulaşabilir. Gittiği her yerde büyük sevgi seliyle karşılaşan, halkın içinden gelen ve Alpu'da yaşayan vatandaşların evladı gibi gördüğü Alparslan Kokulu bir aday adayından ziyade bir aday gibi dikkatleri üzerine çekiyor.

Alpu'ya hizmet etmek için belediye başkanı olmak isteyen ve Alpu'nun sorunlarını, ilçeye yapılması gerekenleri çok iyi bilen Alparslan Kokulu aday olduğu takdirde seçimleri de kazanacağına yürekten inandığını ve iddialı olduğunu da söylemekten çekinmiyor.

WhatsApp Image 2024-01-09 at 00.27.35