Gelecek sezon TFF 3. Lig'de Eskişehir'i temsil edecek ve kulüp tarihinde ilk kez profesyonel liglerde yer alacak Anadolu Üniversitesi ikinci etap kamp çalışmalarını bugün tamamlıyor. 7 Ağustos itibari ile Afyonkarahisar'da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü 18 Ağustos Cuma yani bugün Afyonkarahisar kampını bitiriyor. Anadolu Üniversitesi ikinci etap kampı sürecinde tam 4 hazırlık maçı oynadı ve yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlandı.

Anadolu Ayvalık (2)

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü bu sezonki ilk hazırlık maçını 9 Ağustos Çarşamba günü TFF 2. Lig temsilcisi İnegölspor ile oynadı. Kamptaki son hazırlık maçını ise dün akşam 19.00'da TFF 3. Lig'in iddialı ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynayan temsilcimiz sahadan 2-1'lik sonuç ile galip ayrılmayı başardı. Anadolu Üniversitesi aldığı bu sonuç ile ikinci etap kamp çalışmalarını galibiyetle noktalamış ve Afyonkarahisar'a kazanarak veda etmiş oldu. Anadolu Üniversitesi - Ayvalıkgücü Belediyespor maçını tribünde takip edenler arasında kulüp başkanı Galip Özsarı da vardı.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ikinci etap kamp çalışmaları sonrasında üçüncü etap kampı için yeniden Eskişehir'e dönecek. 9-10 Eylül 2023 haftasında başlayacak TFF 3. Lig öncesinde Anadolu Üniversitesi son hazırlıklarını Eskişehir'de tamamlayacak.