TFF 3. Lig 2. Grup 3. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Anadolu Üniversitesi SK, Karadeniz temsilcisi Amasyaspor FK'ya konuk oldu. Zorlu geçeceği tahmin edilen Amasya deplasmanında Anadolu Üniversitesi SK ev sahibi Amasyaspor FK'ya 1-0 mağlup oldu. Anadolu Üniversitesi SK karşısında Amasyaspor'un galibiyet golü sonradan oyuna giren Kubilay Serbest'ten geldi.

Bugün saat 15.30'da başlayan mücadeleye Amasya 12 Haziran Stadyumu ev sahipliği yaptı. Sezona 2 galibiyet ile hızlı giren Anadolu Üniversitesi SK ile ligde henüz galibiyeti olmayan Amasyaspor FK'nın karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf Amasya ekibi oldu. Amasyaspor karşısında Anadolu Üniversitesi SK oyunun genelinde etkili olamadı. Temsilcimiz birkaç net gol pozisyonuna girse de maçta oyun olarak Amasyaspor'un net üstünlüğü göze çarptı. 83 dakika boyunca ev sahibinin ataklarına karşı koyan Anadolu Üniversitesi SK bu dakikada ise Amasyaspor hücümlarına daha fazla direnemedi ve kalesinde golü gördü.

Anadolu Üniversitesi SK Amasyaspor karşısına; Bayram Kılıç, Abdullah Şahin, Rıdvan Coşkun, Enes Bağdemir, Ali Fırat Horasan, Halil İbrahim Yazğılı, Emirhan Subaş, Yasin Yener, İbrahim Zeytin, Nizamettin Akgül ve Onur Garip 11'i ile çıktı. Sertaç Gezer geçtiğimiz hafta Eynesil karşısında kazanan 11'den 2 değişikliğe gitti. Sakatlığı bulunan ve Amasya'ya götürülmeyen Umut Akpınar'ın yerine İbrahim Zeytin, Genç santrafor Okan Sarı'nın yerine ise sakatlıktan dönen tecrübeli isim Onur Garip 11'de yer aldı. Teknik Direktör Sertaç Gezer hem ikinci yarının genelinde hem de Amasyaspor golü sonrasında oyuncu değişiklikleri ile oyuna müdahale etmeye çalışsa da bu çabalar sahada karşılık bulmadı.

Anadolu Üniversitesi SK Amasyaspor'a 1-0 kaybederek bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. 6 puanda kalan temsilcimiz TFF 3. Lig 2. Grup'ta önümüzdeki hafta, evinde Pazarspor ile karşılaşacak.