Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de başarı ile temsil eden Anadolu Üniversitesi SK, 3. Lig 2. Grup'un 14. haftasında karşılaşacağı Kemerkent Bulvarspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi bu hafta sonu oynanacak mücadeleden galip ayrılarak ligde üst sıralarda kalmayı hedefliyor. TFF 3. Lig'de ilk yarının bitimine 2 hafta kala Anadolu Üniversitesi 17 puan ile 7. sırada yer alıyor.

Temsilcimiz Anadolu Üniversitesi'nde geçtiğimiz hafta da sakatlığı olan Hüseyin Tokmak dışında eksik veya cezalı bir futbolcu bulunmuyor. Hüseyin dışında çalışmalarını tam takım olarak sürdüren Anadolu Üniversitesi, Bulvarspor hazırlıklarına bugün saat 14.00'te yapacağı tek antrenman ile devam edecek. Bugünkü antrenman Anadolu Üniversitesi'nin kendi bünyesinde yer alan antrenman tesislerinde gerçekleştirilecek.

anadolu 2

Takım Teknik Direktör Sertaç Gezer ve teknik ekibin nezaretinde çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken Anadolu Üniversitesi yönerticileri ve kurmayları da birçok çalışmayı yakından takip etmeyi sürdürüyor.

WhatsApp Image 2023-12-07 at 10.39.02