Haber: Buğrahan Doğangil

TFF 3. Lig 2. Grup'un 9. haftası Anadolu Üniversitesi SK için zorlu bir deplasmana sahne olacak. Doğu Anadolu temsilcisi Elazığspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Anadolu Üniversitesi bu maçın hazırlıklarını bugün itibariyle tamamlıyor.

5 Kasım Pazar, saat 13.30'da Elazığ'da oynanacak mücadele için Anadolu Üniversitesi SK kafilesi yarın sabah yola çıkıyor. Sabah saat 10.00'da otobüs ile Ankara'ya geçecek kafile oradan saat 15.30 civarlarındaki tarifeli uçak ile Elazığ'a varacak. Günün kalanını dinlenerek geçirecek Anadolu Üniversitesi SK, pazar günü 13.30'da rakibinin karşısına çıkacak.

Kritik deplasman öncesinde Anadolu Üniversitesi'nde sakatlıkları bulunan Yusuf Oral ve Nuri Fatih Aydın dışında bir eksik bulunmuyor.

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Sertaç Gezer, Elazığ deplasmanından puan veya puanlar ile dönmek istediklerini dile getirdi. Elazığspor'un sezon başında büyük bütçe ile iyi bir kadro kurduğunu söyleyen Gezer, geçtiğimiz haftalarda Elazığspor'da yaşanan teknik heyet değişikliği sonrasında karşılarında diri bir rakip bulacaklarını bildiğini ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.