Haber: Buğrahan Doğangil

TFF 3. Lig'deki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi 2023-2024 futbol sezonu hazırlıklarına 24 Temmuz 2023 tarihinde başlayan ilk etap kamp çalışmları ile start vermişti. Anadolu Üniversitesi 24 Temmuz'da Eskişehir Necdet Yıldırım Sahası'nda başlattığı ilk etap kamp çalışmalarına 4 Ağustos Cuma günü nokta koydu.

anadolu üniversitesi kamp (5)

Yaklaşık 2 haftalık periyotta, Eskişehir'de tamamlanan ilk etap kampı daha çok güç ve dayanıklılık üzerine çalışmalar ile geçti. Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı'nın başarılı teknik direktörü Sertaç Gezer ve ekibi futbolculara güç ve dayanıklılık yüklemesi yapmaya yönelik antrenmanlar ile takıma adeta "kuvvet aşısı" yaptı. Oyuncular ile birebir ve yakından ilgilenen teknik heyet gelecek sezon için takımı TFF. 3. Lig temposuna ulaştırmak adına ilk adımları attı. Sırada ise ikinci etap kamp çalışmaları var.

anadolu üniversitesi kamp (3)

Anadolu Üniversitesi pazartesi günü Afyonkarahisar'a doğru yola çıkıyor

İkinci etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar bölgesini tercih eden Anadolu Üniversitesi pazartesi günü kamp çalışmaları için şehirde bir araya gelecek. 7 Ağustos Pazartesi itibari ile start alacak Afyon kampında Anadolu Üniversitesi Oruçoğlu Tesisleri'nde konaklayacak.

anadolu üniversitesi kamp (2)

İkinci etap kamp çalışmaları daha çok taktik, maç kondüsyonu ve yine dayanıklılık üzerine olacak. Anadolu Üniversitesi ikinci etap kamp çalışmaları doğrultusunda Afyonkarahisar'da hazırlık maçları oynayacak. Afyonkarahisar bölgesinde birçok takımın kamp yapacak olması ve çok sayıda hazırlık maçı yapma imkanı olması Anadolu Üniversitesi'ni kamp için bu bölgeye yöneltti. Anadolu Üniversitesi'nin hazırlık maçı takviminin bir iki gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

anadolu üniversitesi kamp (1)

İlk etapta oldukça verimli bir kamp dönemi geçiren Anadolu Üniversitesi, ikinci etap kampında yapacağı hazırlık maçları ve taktiksel çalışmalar ile Eskişehir'de gerçekleştirilecek üçüncü etap kampına ve yeni sezona hazırlanacak.