Eskişehir'i önümüzdeki sezonda TFF 3. Lig'de temsil edecek Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü sezon öncesi hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Temsilcimiz ilk etap kamp çalışmalarını Eskişehir'de tamamladıktan sonra ikinci etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar'a geçti. 7 Ağustos Pazartesi günü Afyonkarahisar'da kampa giren Anadolu Üniversitesi yoğun geçen antrenmanların ardından ilk hazırlık maçına 9 Ağustos Çarşamba günü çıktı.

Anadolu Üniversitesi'nin İnegölspor ile karşılaştığı mücadele, temsilcimizin yalnızca Afyonkarahisar kampının ilk hazırlık maçı değil 2023-2024 sezonu hazırlık döneminin ilk hazırlık maçı oldu. Yeni sezon hazırlıklarının henüz ortasında olan Anadolu Üniversitesi ilk hazırlık maçında Bursa temsilcisi İnegölspor'a 1-0 mağlup oldu.

Bilindiği üzere İnegölspor TFF 2. Lig'de yer alıyor. Anadolu Üniversitesi kendisinden bir lig üstte bulunan ve güçlü bir takım olan İnegölspor'a mağlup olmasına karşın ilk hazırlık maçında sahada iyi bir mücadele gösterdi. Anadolu Üniversitesi ikinci etap kamp çalışmaları dahilinde ikinci hazırlık maçını 11 Ağustos Cuma günü Tokat Erbaaspor ile oynayacak. Anadolu Üniversitesi bu maçın ardından ise iki hazırlık maçı daha yaparak Afyonkarahisar kampına nokta koyacak.