Profesyonel futbol takımı ve hentbol kadın takımıyla başarılı bir grafik yakalayan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü bir yandan da çocuklara ve gençlere yönelik projelerine devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü yaz aylarında çocukları spora teşvik etmek ve çocukların spor disiplini ile gelişimi için düzenlediği "Yaz Okulu" projesini kış aylarında da devam ettirecek.

"Kış Okulu" ismiyle hayata geçirilen bu projede, ilk etapta 2008 - 2018 yılları arası doğumlu çocuklara ve gençlere futbol ile tenis eğitimi verilecek. Kış Okulu'nda eğitimler 16 Eylül Cumartesi günü başlıyor.

kış okulu 2

Şimdilik futbol ve tenis eğitimine yönelik bir proje olan Kış Okulu'na gelecekte farklı branşların da eklenmesi bekleniyor. Voleybol, hentbol ve basketbol gibi branşlarda da çocuklar Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nün başarılı hocalarından eğitim alabilecek. Aynı zamanda spor ile sosyalleşerek gelecekte hem sağlıklı bir birey hem de başarılı bir sporcu olmalarının ilk adımı Kış Okulu ile atılacak.

Anadolu Üniversitesi SK Kış Okulu kayıtları 10 Eylül tarihinde başladı. Kayıtlar Kış Okulu sezonu boyunca devam edecek. Anadolu Üniversitesi Kış Okulu'nda tenis ve futbol eğitimleri hafta sonu (Cumartesi ve Pazar) iki günde 1'er saatten haftada toplam 2 saat şeklinde olacak. Futbol eğitimleri Anadolu Üniversitesi kampüsü içerisindeki yeni, büyük futbol sahasında yapılacak. Tenis eğitimleri de yine üniversite bünyesindeki açık ve kapalı kortlarda gerçekleştirilecek. Harika bir ambiyans altında ve başarılı eğitmenler nezaretinde yapılacak eğitimler çocuklar ve gençlerin gelişimi için çok faydalı olacak.

kış okulu

Anadolu Üniversitesi SK Kış Okulu projesi yaz aylarına kadar devam edecek. Yaz tatilinde ise çocuklar daha önce de düzenlenen Yaz Okulu projesi ile spor yapmaya ve branş eğitimi almaya devam edebilecek.