TFF 3. Lig'in yeni ekiplerinden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi iki tecrübeli futbolcuyu kadrosuna kattı. Anadolu Üniversitesi 24 Temmuz'da başlaması planlanan ilk etap hazırlık kampı öncesinde yeni transferleri kadroya entegre etmeye devam ediyor. Anadolu Üniversitesi kadrosunu bir tecrübeli santrafor ve bir çok tecrübeli kaleci ile takviye etti.

Anadolu Üniversitesi son olarak Nevşehir Belediyespor forması giyen Şener Özcan'ı renklerine bağladı. Kaleci olan Şener Özcan 1985 doğumlu ve 38 yaşında. Çok tecrübeli bir file bekçisine imza attıran Anadolu Üniversitesi kaleci rotasyonunda genç ve deneyimli isimler ile iyi bir denge yakalamayı hedefliyor.

şenol özcan 1

Tecrübeli kaleci Şener Özcan futbola Türkiye'nin en prestijli futbol kulüplerinden Gençlerbirliği'nde başladı. Takımıyla 2003 yılında profesyonel olan Şener Özcan kariyeri boyunca birçok takımın formasını giydi ve başarılı oldu. Deneyimli eldivenin TFF 3. Lig'de Anadolu Üniversitesi'ne tecrübe katması bekleniyor.

Temsilcimiz Anadolu Üniversitesi'nin kadrosuna kattığı bir diğer isim tecrübeli golcü Onur Garip oldu. 1989, Edirne doğumlu olan Onur Garip son olarak Ergene Velimeşespor formasını terletti. Futbola Doyranspor altyapısında başlayan golcü futbolcu 2006 yılında kadrosuna katıldığı Hacettepespor ile profesyonelliğe geçiş yaptı. Onur Garip kariyeri boyunca önemli takımların formasını giydi.

onur garip 1

Anadolu Üniversitesi'nin bir süredir görüştüğü ve prensipte anlaştığı Onur Garip'in resmi sözleşmeye imza atması bekleniyordu. Ücret konusunda anlaşma sağlanan ve Anadolu Üniversitesi'ne katılmaya istekli olan Onur Garip 20 Temmuz'u  21 Temmuz'a bağlayan gece yarısı itibariyle resmi imzayı attı.

İki deneyimli futbolcunun kadroya katıldığı, Anadolu Üniversitesi'nin gece yarısı açıkladığı resmi imzalar ile netlik kazandı. Kaleci Şener Özcan ve santrafor Onur Garip ile 1'er yıllık sözleşme imzalandı.