TFF 3. Lig'de yer alan ve sezona 2 galibiyetle başlayan Anadolu Üniversitesi SK geçtiğimiz hafta sonu ise ligdeki ilk mağlubiyetini Amasya deplasmanında almıştı. Anadolu Üniversitesi SK, Amasya maçını hemen geride bırakarak hafta arası oynanacak kupa maçının mesaisine başladı. Amasyaspor FK maçı sonrası ara vermeden çalışmalara başlayan Eskişehir temsilcisi bugün son antrenmanını yaptı ve kupa maçının hazırlıklarını tamamladı.

Anadolu Üniversitesi SK yarın (Çarşamba) 14.30'da Ankara temsilcisi Sincan Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında karşılaşacak. Anadolu Üniversitesi - Sincan Belediyespor mücadelesi Eskişehir'de ESOGÜ Stadyumu'nda oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur'unda ev sahibi avantajı olan Anadolu Üniversitesi Sincan Belediyespor karşısında tur arayacak. BAL temsilcisi rakip Sincan Belediyespor ise Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta Eskişehirspor'un rakiplerinden biri. Grubun güçlü takımlarından olan Sincan Belediyespor'u kupa maçında, Anadolu Üniversitesi karşısında Eskişehirspor taraftarları da ilgiyle izleyecek gibi görünüyor.

Anadolu Üniversitesi - Sincan Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçının biletleri, maçtan 1 saat önce 13.30'da ESOGÜ Stadyumu gişelerinden satışa sunulacak. Karılışamada bilet fiyatları, ev sahibi taraftar için ayrılan kısmın bilet fiyatı 20 TL, deplasman tribünü için ayrılan kısım ise 26 TL olacak.

Anadolu Üniversitesi'nde sakatlıkları bulunan Mahmut Boz, Şener Özcan ve Umut Akpınar bu maçın kadrosunda yer almayacak.