Eskişehir'in profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcisi Anadolu Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarına basına açık yaptığı tek antrenman ile başladı. Takım yeşil sahada adaptasyon ve kondüsyon antrenmanı yaparken teknik direktör Sertaç Gezer ve ekibi de takımın mevcut durumunu dikkatle takip etti. Aynı zamanda Sertaç Gezer Eskişehir spor basınından katılımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

idman 33 (1)

Tenik Direktör Sertaç Gezer takımının mevcut yapısından memnun

Anadolu Üniversitesi'ni TFF 3. Lig'e taşıyan başarılı teknik adam Sertaç Gezer daha önce özel olarak Eskişehir Haber26'ya yaptığı açıklamaları ilk antrenmanda da yineledi. Bugüne kadar yapılan transferler ile geçen seneki kadrodan kalan iskeletin bir araya gelmesinden memnun olan Sertaç Gezer, Anadolu Üniversitesi'nin gerekli bölgelere 5-6 transfer daha yaparak yaz transfer dönemini kapamak istediğini belirtti.

T.D Sertaç Gezer transfer etmek istedikleri oyuncuların daha çok hücum tarafında görev aldığını söyledi. Santrafor, kanatlar ve orta sahaya takviye yapmak isteyen mavi-beyazlı ekip yapılacak transferlede genç oyunculara yönelmeyi planlıyor. Zira TFF 3. Lig'de yaş ve kontenjan sınırı da olduğunu düşünürsek bu hamle Anadolu Üniversitesi için en doğru seçenek gibi görünüyor.

idman 33 (2)

Sertaç Gezer Fikstür çekimi ve sezon başlangıcı ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu

Başarılı teknik direktör Sertaç Gezer ilk hedeflerinin TFF 3. Lig'de kalıcı ve mücadeleci bir ekip yaratmak olduğunu söyledi. TFF 3. Lig 2. Grup'ta Batman Petrolspor, Karşıyaka, Elazığspor, Amasyaspor ve Aydın Efeler 09 gibi güçlü rakipler ile mücadele verecek Anadolu Üniversitesi'nde ilk hedef ligde kalmak ve oynanan oyun ile rakiplere korkulu rüya yaşatmak.

Grupta çok büyük paralara harcayan ve dev yatırımlar yapan kulüpler olduğuna vurgu yapan Sertaç Gezer her şeye rağmen Anadolu Üniversitesi'nin herkese tabiri caizse kök söktürecek bir takım olacağının sözünü verdi. Anadolu Üniversitesi'nin Eskişehir'in futbol ruhuna uygun şekilde sonuna kadar mücadele eden bir takım olacağını da ifade etti.

24 Temmuz'da başkan Galip Özsarı'nın bizzat katıldığı fikstür kura çekimi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Sertaç Gezer ilk maçı deplasmanda Sapanca ile oynamanın kendilerine bir avantaj sağlayabileceğini söyledi. Sapanca deplasmanında alınacak bir galibiyetin ikinci hafta Eskişehir'de oynanacak maç öncesi büyük bir moral olabileceğini söyleyen Sertaç Gezer takımına güvendiğini ve her şeyi başarabilecek güçte olduklarını da sözlerine ekledi.

ilk idman (3)

Anadolu Üniversitesi sezon öncesi üç etaplı bir kamp yapacak

Birkaç gün önce Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalar yapan Anadolu Üniversitesi teknik direktörü Sertaç Gezer yaz döneminde üç etaplı bir kamp planladıklarını söylemişti. Gezer bu plan ile hareket edeceklerini basına açık ilk antrenmanda da dile getirdi. 12-13 gün sürecek Eskişehir kampından sonra Bolu, Afyon ya da Ankara Kızılcahamam bölgesinde bir kampa gireceklerini ve son olarak Eskişehir'de hazırlıkları bitereceklerini söyleyen Gezer ikinci ve üçüncü etap kamp programının yakın zamanda belli olacağını da söyledi.

WhatsApp Image 2023-07-24 at 19.33.47

Anadolu Üniversitesi'nde yüzler gülüyor

Necdet Yıldırım sahasında yeni sezona merhaba antrenmanına çıkan Anadolu Üniversitesi'nde futbolcuların neşeli ve birbirine uyumlu tavırları ile dikkat çekti. Bu durum Anadolu Üniversitesi'nin son yılllarda ortaya koyduğu takım olma olgusunun gelecek sezon da güçlü şekilde devam edeciğini işaret ediyor. Aynı zamanda teknik ekipten yöneticilere kadar herkesin son derece iştahlı, özverili ve neşeli tavrı da dikkatlerden kaçmadı.