Anadolu Üniversitesi futbol takımının geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk yaşamasında büyük payı olan Sertaç Gezer ve Ali Fırat Horasan Eskişehir Haber26'ya konuştu.

Geçtiğimiz sezonda kulübün nasıl başarıya ulaştığını, takım içindeki havayı, gelecek sezon için beklentileri ve gidişatı izleyicilerle paylaşan Gezer ve Horasan son derece olumlu konuştu. Teknik direktör Sertaç Gezer Bölgesel Amatör Lig'den yukarıya çıkmanın çok zor bir iş olduğuna vurgu yaparken aynı zamanda gelecek sezon TFF 3.Lig'de ses getirmek istediklerini de sözlerine ekledi. Takım kaptanı Ali Fırat Horasan ise takım içindeki arkadaşlık ve aile olmanın başarıda ne denli etkili olduğunu vurgularken şehrin ve Eskişehirli taraftarların da desteğini beklediklerini ifade etti.

Gelecek sezon çalışmalarına çok yakında başlayacak olan Anadolu Üniversitesi Spor kulübü öncelikle iç transferi bitirmek istiyor. Geçtiğimiz sezon kurulan kadronun ana iskeletini korumak istediklerini söyleyen Sertaç Gezer, TFF 3. Lig'de de başarılı olan kadroyu bozmadan yollarına devam etmek istediklerini de sözlerine ekledi. Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nün hedeflerinin hep ileriye gitmek olduğunu dile getiren Sertaç Gezer ve Ali Fırat Horasan gelecek sezon adına oldukça umutlu konuştu.

Gezer ve Horasan'dan "Eskişehirspor" ve "Eskişehir futbolu" ile ilgili açıklamalar ve temenniler de canlı yayında konuşulan konular arasında yer aldı.

Takım kaptanı Ali Fırat Horasan "Eskişehirspor'a kardeş olmaya geliyoruz. Biz birlikte güçlüyüz ve Eskişehir'i Eskişehirspor ile yan yana TFF 3. Lig'de temsil etmek istiyoruz." dedi. Teknik direktör Sertaç Gezer ise "Eskişehir futbolunun profesyonel liglerde daha çok takımı olması gerekiyor. Bu şehir bunu kesinlikle hak ediyor. Umarım gelecek yıllarda daha çok Eskişehir takımı profesyonel olur. Ayrıca Eskişehirspor'un küme düşme durumu ortadan umarım kalkar ve Eskişehirspor yeniden hak ettiği yerlere gelir." ifadelerini kullandı.