TFF 3. Lig'de 2023 - 2024 sezonunda 2. Grup'ta yer alacak temsilcimiz Anadolu Üniversitesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına yaptığı transferler ile devam ediyor. Grupta Karşıyaka ve Batman Petrolspor gibi önemli rakiplerle kıyasıya bir mücade içine girecek Anadolu Üniversitesi kadrosuna iki genç yıldız daha katıldı. Tecrübeli ve genç oyuncuları harmanlayarak bir kadro kuran Anadolu Üniversitesi son olarak Bilal Can İner ve Bayram Kılıç ile sözleşme imzaladı.

bilal can iner

2001 İstanbul doğumlu olan ve henüz 22 yaşında olan Bilal Can İner altyapı dönemini Esenler Erokspor ve RAMS Başakşehir Futbol Kulübü'nde geçirdi. 2020 - 2021 sezonu başında Fatsa Belediyespor'a transfer olan ve profesyonelliğe geçiş yapan Bilal Can 3 sezon boyunca Fatsa formasını terletti. Sağ bek pozisyonunda oynayan genç yıldız gelecek sezonda Anadolu Üniversitesi'nin başarısı için mücadele edecek. Anadolu Üniversitesi Bilal Can İner ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

bayram kılıç

Anadolu Üniversitesi'nin bir diğer transferi de kaleci mevkiine oldu. Temsilcimiz Ankraspor'un 2004 doğumlu genç kalecisi Bayram Kılıç'ı 1 yıllığına kiraladı. Henüz 19 yaşında olan Bayram Kılıç futbola Ankara Gazi Eğitimspor bünyesinde başladı. Daha sonra Ankaraspor altyapısına geçen Bayram 2019 - 2020 sezonu başında takımıyla profesyonel sözleşme imzaladı. Bayram Kılıç'ın kariyerinde Ziraat Türkiye Kupası, TFF 2. Lig ve TFF 1. Lig'de sayısı az da olsa maç deneyimi bulunuyor. Genç kalecinin Anadolu Üniversitesi'nin kaleci rotasyonuna genişlik katması bekleniyor.