TFF 3. Lig'e geçtiğimiz sezon sonunda yükselen, önümüzdeki sezon ilk kez TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Anadolu Üniversitesi ligde kalıcı olacak bir kadro kurmak için adımlar atmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nün ince eleyip sık dokuyan transfer politikası doğrultusunda orta saha mevkiine bir önemli takviye daha geldi.

Son olarak Sivas Belediye Spor forması giyen 1997 doğumlu, sol ayaklı orta saha oyuncusu Emirhan Subaş kendisini Anadolu Üniversitesi renklerine bağlayan imzayı attı. Futbol kariyerine doğduğu il Kocaeli'nin takımı olan Belediye Derince Spor'da başlayan Emirhan Subaş Körfez Spor Kulübü çatısı altında ise profesyonel oldu. Emirhan Subaş'ın kariyerinde bugüne kadar Derince Spor ve Körfez Spor'un yanı sıra Bodrumspor, Adıyaman FK, Osmaniye FK ve Sivas Belediye Spor gibi takımlar bulunuyor.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig tecrübeleri yaşayan Emirhan Subaş'ın TFF 2. Lig'de 95 maç ve TFF 3. Lig'de 48 maç forma giydiği biliniyor. Bu liglerde toplamda 143 maça çıkan 26 yaşındaki orta alan oyuncusunun Anadolu Üniversitesi'ne güç katması ve önemli bir katkı vermesi bekleniyor.

anadolu emirhan subaş