TFF 3. Lig'de şehrimizi temsil eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü farklı branşlarda da önemli işlere imza atıyor. Anadolu Üniversitesi SK yönetimi, milli maç için Eskişehir'de bulunan A Milli Futbol Takımı'na destek ziyaretinde bulundu. Anadolu Üniversitesi SK Başkanı Galip Özsarı, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Ermenistan ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası eleme müsabakası öncesinde, milli futbolculara ziyaretiyle destek verdi. Galip Özsarı, Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü adına tüm milli futbolculara başarılar diledi.

Milli takımımıza kritik Ermenistan maçı öncesi moral olacak nezaket ziyereti, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nün spora olan pozitif desteğinin de bir yansıması oldu. Ziyaret sonrasında Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı ayrıca, Türk futbolunun gelişimi için gençlere olan güvenin ve desteğin önemine de dikkat çekti.

anadolu tff 2

Anadolu Üniversitesi SK Başkanı Özsarı ve beraberindeki kulüp yöneticileri Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'na çiçek takdim ederek, başarı dileklerini yineleyerek kamptan ayrıldı.