Yaz transfer dönemine iç transfer çalışmaları ile başlayan Anadolu Üniversitesi daha sonra kadrosuna yeni oyuncular katmak amacıyla dış transfer çalışmalarına başladı. Dış transferin ilk etabında temkinli davranan Anadolu Üniversitesi son günlerde ise anlaşılan oyuncuları ve atılan imzaları peşi sıra açıklmaya başladı. Anadolu Üniversitesi son 3-4 günde transferde hareketli saatler yaşıyor.

TFF 3. Lig'de mücadele verecek temsilcimizin kadrosuna kattığı son isim orta saha oyuncusu Yusuf Oral oldu. 2003, Adana doğumlu genç futbolcu Yusuf Oral kendisini Anadolu Üniversitesi formasına bağlayan 2 yıllık imzayı bugün attı.

WhatsApp Image 2023-07-21 at 14.56.16

Futbola Adana Demirspor altyapısında başlayan 20 yaşındaki genç oyuncu Yusuf Oral 2014 yılında Fenerbahçe altyapısına katıldı. Daha sonra Selimiye ve Beşiktaş'ın alt yaş kategorilerinde boy gösteren Yusuf 2021 - 2022 sezonu başında Beşiktaş forması ile profesyonelliğe adım attı. Beşiktaş sonrası Kuşadasıspor ve Şile Yıldızspor formaları giyen Yusuf Oral'ın TFF 3. Lig'de 34 resmi maçı bulunuyor. Azeri vatandaşlığı da bulunan Yusuf Oral Azerbaycan milli takımının alt yaş kategorilerinde de forma giydi.