Gelecek sezon yapılanmasına sağlam ve sessiz adımlar ile devam eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nden kadroya önemli bir takviye geldi. Genç yıldız adayı Metin Emre Karaal kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Anadolu Üniversitesi formasına bağlayan sözleşmeye imza attı. Orta sahada görev alan genç oyuncunun TFF 3. Lig'de Anadolu Üniversitesi'ne önemli kaktkı sağlaması bekleniyor.

2003 doğumlu Metin Emre Karaal futbola Türkiye'nin altyapı anlamında çok önemli kulüplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nde başladı. Uzun yıllar boyunca Başakşehir kulübünün altyaş kategorilerinde görev alan Emre Karaal bu dönemde 168 maça çıktı. Başakşehir sonrasında Sarıyer ve Büyükçekmece Tepecik gibi takımlarda kiralık oynayan genç yıldızın kariyerinde milli takım çeşitli yaş kategorilerinde 8, Süper Lig'de 3, 2.lig 'de 12, 3.lig' de 5 maç bulunuyor.

Metin Emre Karaal 2023 - 2024 sezonunda temsilcimiz Anadolu Üniversitesi'nin başarısı için TFF 3. Lig'de ter dökecek. Bu deneyim genç oyuncunun da kariyeri için önemli bir adım olarak görülüyor. Emre Karaal'ın geleecek sezon ortaya koyacağı performans kamuyounda şimdiden merak konusu olmuş durumda.

anadolu transfer-1