Geleneksel Arabaşı ile Dayanışma Vurgusu

Programda davetlilere geleneksel arabaşı ikram edilirken, aynı tepsi etrafında buluşan vatandaşlar keyifli ve unutulmaz anlar yaşadı.

Gecede konuşan Habil Dökmeci, etkinliğin yalnızca bir geleneği yaşatmak amacı taşımadığını belirtti.

Dökmeci, “Bu akşam burada sadece bir geleneği yaşatmak için bir araya gelmedik. Aynı sofranın etrafında toplanarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, dostluğumuzu güçlendirmek ve gönül bağlarımızı daha da sağlamlaştırmak için buluştuk. Arabaşı; paylaşmanın, dayanışmanın ve samimiyetin adıdır” ifadelerini kullandı.


“Güçlü Şehir, Güçlü Birliktelikle İnşa Edilir”

Sivrihisar’ın köklü tarihi ve güçlü toplumsal yapısına dikkat çeken Dökmeci, ilçede ayrıştırmadan ve ortak akılla hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

“Çünkü biliyoruz ki güçlü bir şehir, güçlü bir birliktelikle inşa edilir” diyen Dökmeci, dayanışma kültürünün önemine işaret etti.


Ramazan Mesajı: “Soframızdan Muhabbet Eksik Olmasın”

Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla da mesaj veren Dökmeci, davete katılan misafirlere teşekkür ederek şu temennilerde bulundu:

“Yaklaşmakta olan mübarek Ramazan ayının milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu bereketli ayın birlik, beraberlik ve huzurumuzu artırmasını temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin Ramazan ayını en kalbi duygularımla kutluyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin; soframızdan muhabbeti, şehrimizden huzuru eksik etmesin.”