Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, EBB Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte İnönü ilçesin ziyaret etti.

Başkan Ataç ve Ünlüce CHP İnönü İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Halil Dündar ve yönetimiyle de bir araya gelen Başkan Ataç ve Ünlüce seçim çalışmaları hakkında bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.
İlçe ziyaretinin ardından Başkan Ataç, Ünlüce ve İnönü Belediyesi Başkan Adayı Balkan Aktaş ile birlikte ilçe halkına hizmet sunan esnafı ziyaret ederek bol kazançlar diledi. İnönü pazarına da uğrayan heyet, vatandaş ve pazarcı esnafıyla sohbet etti. 

Muhtarları dinlediler

İnönü ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Ataç ve Ünlüce, burada muhtarların istek ve taleplerini dinledi. Muhtarların vatandaş ve Belediye Başkanları arasında köprü görevi gördüğünü ifade eden Başkan Ataç, muhtar adaylarına da başarılar diledi. Başkan Ataç, “Ben burada Balkan Aktaş kardeşimize destek istemek için geldim. İnönü ilçesinin ismi artık CHP ile anılmalı. İnönü’nün bu durumda olması beni mutsuz ediyor. Sizlerin de desteğiyle İnönü’yü hak ettiği yere getireceğiz” dedi.
EBB Adayı Ünlüce de, “Her zaman ilçelerimize eşit hizmet götürmeye çalıştık. Yeni dönemde de hizmetlerimiz devam edecek. Muhtarlarımızın da sorunlarını çok iyi biliyoruz. Teveccüh gösterirseniz sorunları çözmek için çalışmalarımız sürecek. Ben aday olan muhtarlara da başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Başkan Ataç, Ünlüce ve İnönü Belediyesi Başkan Adayı Aktaş, son olarak Oklubalı Mahallesi’nde ikamet eden Muharrem-Havva Şimşek’in evine konuk oldu. Burada aile bireyleri ve mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Ataç ve Ünlüce, iletilen talep ve istekleri de dinledi. 

İnönü ilçe ziyaretine CHP İl Başkanı Talat Yalaz ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.