Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) meclis üyeliğine seçildi. Dökmeci, yaptığı açıklamada yeni dönemde TBB Meclisi’nde Sivrihisar’ı temsil edeceğini ifade etti.

Başkan Dökmeci açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası yeni dönemde Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi’nde şehrimizi temsil edecek üye seçimi gerçekleşti. Türkiye Belediyeler Birliği meclis üyeliğine seçilen Sivrihisar Belediye Başkanı olarak şahsım, Çifteler Belediye Başkanımız Zehra Konakcı, Seyitgazi Belediye Başkanımız Uğur Tepe, Alpu Belediye Başkanımız Gürbüz Güller, Mahmudiye Belediye Başkanımız İshak Gündoğan, Mahmudiye Meclis Üyemiz Nurcan Alkan ile yedek üyeler Beylikova Belediye Başkanımız Hakan Karabacak, Mihalıççık Belediye Başkanımız Haydar Çorum ve Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyemiz İnci Şentuna arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun."

Dökmeci, TBB meclis üyeliğine seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, Sivrihisar’ı en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağını belirtti ve TBB Meclisi’nde yer alacak diğer üyelerle birlikte yerel yönetimlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini tartışmak için çaba göstereceklerini vurguladı.

428370432 463336872751692 4696432947639217302 N