Başkan Uğur Can, mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Değerli Eskişehir Yunusemre Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Üyeleri ve Kıymetli Hemşehrilerim,

Bayramlar, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel şekilde yaşandığı müstesna günlerdir. Kurban Bayramı da bu özel günlerden biri olup, yardımlaşma ve paylaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı, kardeşliğin ve dostluğun pekiştiği bir bayramdır.

Bu vesileyle, Eskişehir Yunusemre Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak, tüm üyelerimizin ve hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Kurban Bayramı'nda, birlik ve beraberlik içinde, sevdiklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, ihtiyaç sahiplerini de unutmamamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın manevi huzurunu hep birlikte yaşayalım.

Bu anlamlı günde, ülkemizin ve milletimizin her daim refah ve esenlik içinde olmasını diliyorum. Esnaf ve sanatkarlarımızın işlerinde bol kazanç, aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun."