Transfer çalışmalarına yoğun şekilde devam eden temsilcimiz Eskişehirspor bir süredir savunma hattına takviye yapmak istiyordu. Gelecek sezon BAL'da zaman kaybetmek istemeyen ve sorunsuz şekilde TFF 3. Lig'e çıkmak isteyen Eskişehirspor güçlü bir kadro oluşturma sürecine devam ediyor. Hem savunma hattına takviye arayışı hem de kadroya takviye yapma isteği doğrultusunda Beytullah Çamurlu Eskişehirspor kadrosuna katıldı.

14 Temmuz'da düzenlenen imza töreni ile kendisini Eskişehirspor'a bağlayan sözleşmeye imza atan Beytullah Çamurlu kariyerinde önemli bir adım atmış oldu. 1996, İstanbul doğumlu Beytullah Çamurlu stoper mevkiinde görev alıyor. Futbolculuk kariyerinde Göremespor, Bağlum Spor, Mardin Fosfat ve Bartınsporgibi takımlarda forma giyen Beytullah Çamurlu son olarak Bartınspor formasını terletti. 27 yaşındaki tecrübeli stoper oyuncusu gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de Eskişehirspor forması giyecek.

BAL'da iddialı olmak isteyen ve şampiyon olmayı hedefleyen Eskişehirspor'da teknik direktör İbrahim Baş'ın raporları doğrultusunda transfer harekatı devam edecek. Kırmızı Şimşekler'in kadroya en az 6-7 oyuncu daha katması bekleniyor. Ayrıca iç transferde de gidecek ve kalacak oyuncular ile görüşmeler sürüyor.