Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirli olan ve Eskişehirsporlu kimliği ile ön plana çıkan MHP MYK Üyesi Bülent Maşaoğlu, Eskişehirspor özelinde Eskişehir Haber26'ya açıklamalarda bulundu. 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde MHP Eskişehir 1. sıra adayı olan Maşaoğlu yaptığı açıklamalarda Eskişehirspor'a her zaman desteğe hazır olduğunu dile getirdi.

Buğrahan Doğangil'in Eskişehirspor ile ilgili sorularına yanıt veren Bülent Maşaoğlu Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca'nın tüm siyasilere açık çağrıda bulunarak, kulübe destek olunması gereken noktaları bizzat iletmesini ve destek sürecini yürütmesi gerekliliğine vurgu yaptı.

Sayın Bülent Maşaoğlu "Ben Eskişehirsporluyum. Her zaman da Eskişehirsporlu olmaya devam edeceğim. Benim Eskişehirsporluluk duruşumda seçim öncesi ve sonrası diye bir fark yok. Ben kendi adıma Eskişehirspor'a her zaman yardım etmeye hazırım. Fakat siyasilerin Eskişehirspor'a destek olması için Eskişehirspor başkanı ve yönetim kurulunun bu yönde bizzat bir çağrı yapmaları gerekiyor." dedi.

Bülent Maşaoğlu "Eskişehirspor yönetiminin siyasilere açık şekilde Eskişehirspor'a destek çağrısı yapması gerekiyor."

28. Dönem Eskişehir MHP Milletvekili 1. sıra adayı Bülent Maşaoğlu "Benim ve partimizin Eskişehirspor'a destek konusundaki tasarrufu net. Biz destek yapmaktan asla çekinmiyoruz. Benim milletvekili seçilmem ya da seçilmemem bu desteğe engel değil. Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu şehrin tüm siyasi unsurlarına açık bir destek çağrısı yapar ve hangi konuda destek istediklerini net şekilde ortaya koyar ise ben destek vereceğim. Aksi durumda yönetimin talebi ve çağrısı olmadan benim destek açıklaması yapmam ve şanlı Eskişehirspor kulübünden üstün bir mevkideymiş gibi davranmam yakışık olmaz. Bu tarz bir destek çağrısı olmadan harekete geçmek başkana ve yönetime tırnak içinde hakaret olur, yakışık almaz. Eskişehirspor'dan gelecek tüm siyasilere açık çağrı sonrası ivedilikle yardım için elimden geleni yapacağımı yineliyorum." şeklinde konuşmasına son verdi.

Eskişehirspor'a gönülden bağlı bir siyasetçi ve bir Eskişehirspor taraftarı olduğu bilinen Bülent Maşaoğlu'nun bu açıklamaları sonrasında Eskişehirspor yönetiminin nasıl adımlar atacağını merakla bekliyoruz.