İYİ Parti Eskişehir milletvekili aday adayı Av. Çağdaş Çelik, İYİ Parti Eskişehir il başkanlığında düzenlediği toplantıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı. Çelik'in açıklamasına İYİ Parti Eskişehir il başkanı Emine Edizgil, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Çelik, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Hukukun üstünlüğü için mücadele eden bir hukukçu, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden yürüyen genç bir İYİ Parti neferi olarak burada olmaktan büyük onur duyuyorum.

Bundan yaklaşık 6 yıl önce kuruluş heyecanına ortak olduğum, henüz yeni kurulmuş bir parti ve siyasetin ötesinde bir iyilik hareketi olan partimizin rozetini yıllardır gururla taşıyorum. Genel Başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde yüzünü güneşe dönmüş iyilerle ülkemizin dört bir yanında görev yaptım. Parti- mizin gençlere verdiği değerin bir temsilcisi olarak taşıdığım sorumluluğu hiç unutmadım ve İYİ bir Türkiye inancımı hep yüksekte tuttum.

Ben de ülkedeki milyonlarca yurttaşımız gibi 15 Mayıs sabahına İYİ bir başlangıç yapmak ve yıllardır devam eden kötü gidişata dur demek için elimi taşın altına koyuyor ve Eskişehir Milletvekili Aday Adaylığımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu aslında bir istek ya da karar değil. Bu hem Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bize verdiği bir görev hem de partimizin gençlere verdiği güven ve teşvikin bir yansımasıdır.

Açıkça belirtmek isterim ki yaptığım başvurunun kendisi de partimizin yapacağı ve vereceği değerlen- dirmeden bağımsız olarak çok kıymetli ve önemlidir.

Ve ben bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her koşul ve şart altında İYİ Partimizin bayrağını şerefle, gururla taşımaya, tüm enerjimle partime katkı sağlayacağıma sizlerin huzurunda da söz veriyorum.

Kendime güveniyorum, ülkemin her karış toprağında bizlerden ne beklendiğinin farkındayım ve şehrimi, şehrimin 15 Mayıs'tan sonra ne isteyeceğini çok iyi biliyorum.
Mutlulukla belirtmek isterim ki, beklentileri karşılama konusunda şahsım kadar partimizin tüm kadroları'nın ve tüm adaylarının da kefiliyim.

Çünkü partimizin Eskişehir'de gördüğü teveccüh ve aday adaylığı başvurularına baktığımda listede yer alacak ve parlamentoya gidecek her ismin çok başarılı olabileceği, ülkemize, şehrimize hizmet etmek için yapılacak bu yarışa herkesin hazır olduğu aşikâr. İşte bu da İyi günlerin inanç tazeleyen bir habercisidir.

Az kaldı, millet bizi çağırıyor, İYİ günler çok yakındır.

Çıkmış olduğum bu yolun şahsıma, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyor, Başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere, görev yaptığım süre boyunca beraber çalıştığım tüm parti yöneticilerimize, GİK üyelerimize, parti büyüklerimize, genç partidaşlarıma ve çok kıymetli il başkanım Emine Edizgil'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."