Başkan Çınar, gazetecilerin Türkiye koşullarında zor şartlar altında mesleklerini icra ettiğini belirterek, basın emekçilerine destek mesajı verdi. Basın mensuplarının doğruları yazdıkları için baskılarla karşı karşıya kaldığını ifade eden Başkan Çınar, “Türkiye koşullarında gazetecilik yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Birçok arkadaşımız doğrulardan yana tavır koyduğu zaman bunun bedelini farklı şekillerde ödüyor. Bunu görüyoruz, yaşıyoruz” dedi.

Gazetecilerin toplumun aydınlanmasında önemli bir rol üstlendiğini vurgulayarak, “Bu süreç Türkiye’de bir aydınlanma sürecidir. Doğruların gazete sütunlarında, televizyonlarda ve basında yer alması için sizlerin verdiği büyük gayreti görüyoruz ve her zaman sizleri canıgönülden destekliyoruz” Başkan Çınar
CHP Odunpazarı ilçe başkanlığı olarak önümüzdeki Genel Seçimlere büyük bir ciddiyet ile hazırlandıkları söyledi. Biz seçime hazırız,iktidara hazırız sloganı ile her gün hedefe ulaşmak için mücadele edeceğiz dedi.