Haber: Buğrahan Doğangil

Çiftlerspor'da genel kurul seçimi tamamlandıktan sonra hamleler çok hızlı şekilde gelmeye başladı. 2023-2024 sezonu için geçtiğmiz sezon takımın başında yer alan teknik ekibini koruyan ve yoluna Melih Çağrı Gündüz - Mesut Dolgun ile devam eden Çiftelerspor transfer çalışmalarına da başladı.

İlk olarak takım kaptanı Ayhan Arifoğlu ile söz kesen Çiftelerspor, 27 Eylül Çarşamba günü akşam saatlerinde iç ve dış transferde anlaştığı oyuncuları açıklamaya devam etti. Çifteler temsilcisi iç transferde geçen sezon da takımda yer alan Batın Bekler, Arda Cankul ve Jankat Sofçu ile anlaşmaya vardı.

Dış transferde ise; kariyerinde Eskişehirspor, Boluspor ve İskenderunspor gibi takımlar olan kaleci Tayfun Ağır, Çiftelerspor'un 2016-2017 sezonunda kalesini koruyan Onur Gündoğdu ve Eskişehir Sağlıkspor'un kaptanı Çağrı Çifçi'nin Çiftelerspor kadrosuna katıldığı duyuruldu.

Çiftelerspor'da transferin hız kesmeden devam edeceği de yöntimden gelen bilgiler arasında. Bugün Çiftelerspor'da birkaç imza daha gelebilir.