Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir Süper Amatör Lig'in gediklisi ve iddialı ekiplerinden Çiftelerspor yaklaşık 10 gün sonra başlayacak yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bu hazırlıklar kapsamında 1 Kasım Çarşamba günü bir başka SAL temsilcisi Eskişehir Sağlıkspor ile hazırlık maçı yapan Çiftelerspor'da Teknik Direktör Melih Çağrı Gündüz, Sağlıkspor maçı ardından Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu.

Buğrahan Doğangil'e konuşan Teknik Direktör Melih Çağrı Gündüz takımının genel durumundan ve geçirdikleri hazırlık sürecinden memnun olduğunu dile geitrdi.

WhatsApp Image 2023-11-02 at 11.52.33

Çiftelerspor T.D Gündüz; "Takımımdan ve Çiftelerspor'da oluşan aile ortamından memnunum"

Geçtiğimiz sezonda da takımın başında yer alan ve Çiftelerspor'a play-off etabında final maçı oynatma başarısı gösteren Melih Gündüz, yeni sezon öncesinde de takımdaki atmosferden ve çalışma ortamından gayet memnun olduğunu söyledi.

Kadroılarına tecrübeli oyuncular ile birlikte genç ve dinamik oyuncuları kattıklarını, ayrıca geçtiğimiz sezondan bu takımda forma giyen isimlere de yeni sezon kadrosunda yer verdiklerini söyleyen T.D. gelecek sezona umutla bakıyor. Yine, şampiyon olma iddiasıyla için yeni sezona başlayacaklarını ifade eden Melih Çağrı Gündüz bu doğrultuda çok çalışacaklarını ve başarılı olmak istedikelerini de sözlerine ekledi.

WhatsApp Image 2023-11-02 at 11.52.34