Eskişehir'de 36 yıldır işletme sahibi olan Selda Bal, Cumhuriyet'in 100. yılını müşterileri ve çalışanlarıyla birlikte kutladı. 

1987 yılında kuaförlük mesleğine başladığını belirten Selda Bal, "Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı günde, 28 yıldır olduğu gibi işyerimizde müşterilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte bir araya geldik. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünde, ülkemizin daha da müreffeh bir geleceğe kavuşması temennisiyle herkesi kutluyorum. " dedi.

Selda Bal, Cumhuriyet'in kadınlar için de büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Cumhuriyet, kadınlara seçme ve seçilme hakkı gibi birçok hakkı tanıyan bir rejimdir. Cumhuriyet sayesinde, kadınlar iş hayatında, siyasette ve sosyal hayatta daha aktif rol oynayabilir hale geldiler. Cumhuriyet kadınlar için kazanılmış bir haktır." dedi.

Bal'ın işletmesinde düzenlenen kutlama etkinliğinde, Cumhuriyet'in 100. yılı için hazırlanan özel bir pasta kesildi. Etkinlikte, Cumhuriyet'in önemine dair konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Müşteriler ve çalışanlar, Cumhuriyet'in 100. yılını hep birlikte coşkuyla kutladı.