Açılışta yaptığı konuşmada DEVA Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkarayanık, vaatleri olmadığını söyleyerek, “Şunu en başta belirtmek istiyorum, DEVA Partisi’nin çatısı altında olmaktan genel başkanımız Ali Babacan'ın önderliğinde bulunmaktan gerçekten gururluyum, mutluyum ve onurluyum. Tepebaşı belediye başkan adayı olarak ben seçim vaatleri vermeyeceğimi her platformda söylüyorum. Ben diyorum ki DEVA Partisi’ndeyim. Benim Genel Başkanım Ali babacan. Ben eskişehirliyim, emekli memurum ve aynı zamanda esnafım.  O yüzden ben seçim sözleri veriyorum. Bu ülkeyi yönetmek adına partimizin hazırlamış olduğu 25 tane eylem planını aldım. Tepebaşı’nın sorunları için projeler hazırladım ve bunları Tepebaşı’nda nasıl uygulayabilirim insanlarımıza nasıl dokunabilirim doğrultusunda çalıştım. Eylem planlarımı halkımıza sunmak üzere yola çıktım. Bu konuda tekrar söz veriyorum. Bunları yerine getiriceğime dair. Evet işimiz çok zor. Ama biz DEVA Partisi’ndeyiz, genç bi ekibiz. Özellikle Eskişehir nezdinde çok çalışmamız gerekiyor. Sürekli sahalardayız. Çalışıyoruz ve daha da çok çalışacağımıza dair burda Sayın bakanımız huzurunda tekrar söz veriyorum.” Dedi.

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin Eskişehir’de belediye başkan adaylarının çoğunlukla genç olmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. Ergin, “Bugün bu genç aday kardeşlerimizin ofis açılışlarına, seçim bürosu açılışlarına katılmaktan, onlarla beraber olmaktan büyük bir mutluluk onur duyduğumu ifade edeyim. DEVA Partisi bundan tam dört yıl önce kuruldu. Dördüncü yaş günümüzü 8 Martta kutladık. İyi ki kurmuşuz. Türkiye'nin bu kadar sıkıntılar içerisinde olduğu, gerçeklerin bu kadar gizlendiği, topluma gerçek dışı bilgilerin verildiği bir ortamda doğruları haykıran bu ülkenin geleceği için bu ülkenin, bu toplumun orta uzun vadede sela bacakları çalışıp eylem planları olarak toplumla paylaşan ve bu siyaseti yaparken de asla yalan söylemeyen, asla hakaret dili kullanmayan ve asla yapamayacağı bir sözü vermeyen, rasyonel politikalar vaat eden siyasi hareket ortaya koyduk. Bizim Deva Partisi olarak kuruluştan itibaren bu ülkenin insanlarının sorunlarını ortak yatay paydada kesen, sorunlarını masaya yatırarak bu sorunlara çözüm önerileri üreten ve bu ülke insanının kuzeyiyle, güneyiyle, doğrusuyla, batısıyla hepsini kucaklayan ve Türkiye Partisi olma yolunda önemli bir dört yılı geride bıraktık. Deva Partisi bir ideoloji partisi değil, deva herhangi bir ideolojiyi savunmak, onu yüceltmek, kutsamak için kurulmuş bir parti değil. Deva Partisinin ideolojisi seksen beş milyon. Deva Partisi çerçeve itibariyle tam demokrasiyi egemen kılmak için yola çıktı. Hukuk devletini inşa etmek için yola çıktı. Deva Partisi kalkınmayı temin etmek ve hayat pahalılığını sonlandırmak için yola çıktı.  Seksen beş milyonu mutlu etmek için yola çıktı. Türkiye sevdasıyla yollara çıkan ve hiçbir maddi karşılık gözetmeden de siyaset  yapılabileceğini gösteren adaylarımıza tekrar teşekkür ediyorum. İnşaAllah 31 Mart akşamı ipi göğüsleyecekler.” Şeklinde konuştu.

DEVA Partisi Odunpazarı Belediye Başkanı Mimar Yunus Korkmaz, İlk seçim ofisini açtı. Açılışa Eski Adalet Bakanı, DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Ankara Milletvekili Sadullah Ergin, DEVA Partisi İl Başkanı Av. Resul Ertürk, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Çelik Erimez, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkarayanık, Alpu Belediye Başkan Adayı Gökhan Memiş, Çifteler Belediye Başkan Adayı Mustafa Taşkın, Beylikova Belediye Başkan Adayı Sertal Özuçak, Mahmudiye Belediye Başkan Adayı Sabriye Elbastı, Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Mali Müşavir Davut Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.