Eskişehir Haber26, seçimin nabzını tutmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Habil Dökmeci, Eskişehir Haber26 Yazı İşleri Müdürü Saadet Yörükçü'ye özel açıklamalarda bulundu.

Dökmeci, seçim çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; "Yoğun bir çalışma temposuyla seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sivrihisar için çalışıyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım, ilçe yönetimimiz ve örgütümüz sahadayız. Sivrihisar'ın gezilmedik hiç bir yerini bırakmıyoruz. Karış karış geziyoruz. Yıllardır buradayız. Kendi memleketimiz. Çalışıyoruz ve çalışacağız." dedi.

Alimler diyarı Sivrihisar'da belediye başkan adayı olmak çok onur ve gurur verici diyen Dökmeci, "Seçim çalışmaları güzel gidiyor, heyecanlı. Özellikle 2024 yerel seçimleri Sivrihisar için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Tüm hemşerilerimin bu dönem şahısları değerlendirerek oy vereceğini düşünüyorum ve bu doğrultuda çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Sivrihisar'ın bir bütün ve iç içe olduğunu ifade eden Habil Dökmeci, "Lazıyla, Kürdüyle, Çerkeziyle, Abazasıyla ve Manavıyla hepimiz iç içeyiz. Hepimizin ortak hedefi var o da Sivrihisar. Kazanacağıma inanıyorum." dedi.

Bu yörenin çocuğuyuz diyen Dökmeci, "Hemşehrilerim ile bir birimizi çok iyi tanıyoruz. Artık gözlerimiz ile anlaşabiliyoruz hemşehrilerim ile. Bu beni çok onure ediyor. Bunun seçim sonuçlarına da yansıyacağını tahmin ediyorum. Sivrihisar'ın bu dönem doğru karar vereceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Habil Dökmeci, hemşehrilerine seslenerek; "Liyakat sahibi, belediyeciliği iyi bilen, ilçemize yön verebilecek ve vizyon sahibi adayları tercih etmelerini istiyorum. Ben hemşehrilerime güveniyorum. Bizim kapımız Muhammet Sultan Alparslan'ın kapısıdır. Bizim kapımız Selahaddin Eyyubi'nin kapısıdır. Bizim anahtarımız herkesin elinde olan anahtar dır. Çünkü biz Sivrihisar halkını kendi ailemiz bilmişiz. Hiç ayrım gözetmeksizin anahtarımızı o yüzdendirki kendi ailemizin eline teslim etmişiz. Onlarda doğru kapıyı açacaklarına inanıyorum." dedi.

Dökmeci, "Sivrihisar belediye başkanımız Hamid Yüzügüllü beye ilçemize kazandırdığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Biz daha iyisini yapacağız. İlçemiz için daha iyi şeyler yapacağız. Sivrihisar'ın geleceği için büyük bir adım atmaya hazırız. Belediyecilikte şeffaf, katılımcı ve adil bir yönetim anlayışını benimseyerek, Sivrihisar'ın her kesimini kucaklayacağız. Vatandaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hareket edeceğiz. Kentimizi sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha ileriye taşıyabilmek için projelerimizle var gücümüzle çalışacağız." şeklinde konuştu.