Başkan Adayı Sezer, tamamlanan esnaf odalarının genel kurulları sonrası oluşan yeni yönetimleri de yalnız bırakmıyor.

ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer, ticaretin tüm kesimlerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği yerlerde büyük ilgi ve alaka ile karşılanan Başkan Adayı Ayhan Sezer, son olarak Tornacılar ve Oto Tamircileri Odası’na ziyarette bulundu.

İŞBİRLİĞİ MESAJI

Geçtiğimiz günlerde yaptığı genel kurulun ardından oda yönetiminde yaşanan değişimle birlikte göreve getirilen Adnan Karamanlı’ yı ziyaret eden Sezer ve ekibi yeni ekibe başarı dileklerini sundu.
Yapılan karşılıklı görüşmede şehrin ticari hayatını geliştirilmesine yönelik fikir alışverişi yapan taraflar, kent ekonomisinin büyümesinde en önemli unsurun işbirliğinden geçtiğini bildirdiler.


HEP BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ
Son derece samimi bir ortamında gerçekleşen ziyarette sanayi esnafının sorunlarına dair Başkan Karamanlı ile istişarelerde bulunan Sezer, bu sorunların çözümü için gereken adımların kendi dönemi ile birlikte atılmaya başlanacağını dile getirdi. Sanayi esnafının sorunlarının son derece büyük olduğunu kaydeden Sezer, “Odamızın gücü bizimle birlikte sanayi bölgelerinde hissedilmeye başlanacak. Sanayi esnafımız asla yalnız kalmayacak. Ticaretin içinden gelen ve küçük ve orta ölçekli işletmelerin büyütmesini hedef alan bir ekip olarak, bizler hep burada olacağız. Hep birlikte büyüyeceksek hep birlikte hareket edeceğiz. Eskişehir sanayisi daha iyi koşullarda daha kaliteli hizmet vermeli. Bunu da birliktelikten sağlayacağımız güç ile elde edeceğiz” şeklinde konuştu.Adnan Karamanlı da ‘’ Ayhan Sezer’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek bu aktif çalışmalarının başarı getireceğini söyledi.’’