Yaz aylarının gelmesi ile beraber insanların nakit ihtiyaçları da artıyor. Düğün yapanlardan tatile gidenlere kadar herkes bir yerden sonra küçük miktarlarda ve düşük faizli ihtiyaç kredisine ihtiyaç duyuyor. Anlık nakit ihtiyacınızı karşılamak ve ortalama tam 100.000₺’ye kadar olan kredi çekimleri ihtiyaç kredisi olarak adlandırılıyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi almak için şubelere gitmeye gerek kalmadan, cep veya internet şubesinden de başvuru yapabilir anında ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

İhtiyaç kredisi almak için ilk olarak gereken şartları taşımanız gerekiyor. Kredi notu olarak adlandırılan sizin finansal sicilinizin iyi durumda olması gerekiyor. Ayrıca en az 4 aydır sigortalı bir işte çalışıyor olmanız gerekiyor. İhtiyacınız olan kredi miktarını ödeyebileceğinizi bankaya ispat etmeniz, sizin avantajınıza olacaktır.

100.000₺’ye kadar alabileceğiniz Ziraat Bankası tüketici kredisini, 60 aya varan vade seçenekleri ve düşük faiz oranları ile tercih edebilirsiniz. Aldığınız tüketici krediniz bitene kadar hayat sigortası devam etmek beraber, şahsı veya maddi teminat alınmaktadır. Hesaplamalar şu şekilde;

  • 000₺ Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi için 60 ay vade ile aylık %1.75 faiz oranı uygulanmaktadır. Bu faiz oranına göre ise aylık 884,06₺ taksit ödeyeceksiniz. Yıllık maliyet oranı ise %28.657 olmaktadır. Toplamda ise 53.043,6₺ geri ödemiş olacaksınız.
  • 000₺ Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi için daha uygun bir ödeme tablosu sizleri beklemektedir. 12 ay vade yaptırdığınızda yine aylık %1.75 faiz oranı ödemenize yansıyacaktır. Buna göre yıllık maliyet oranı %29.3657 olurken aylık taksit tutarınız 951,41₺ çıkacaktır. Aldığınız ihtiyaç kredinizi toplam geri ödeme tutarınız ortalama 11.416,92₺ oluyor.

Yukarıda verilen Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi hesaplamaları, ortalama örnek ödeme tabloları olup değişkenlik gösterebilir. Eğer siz de sigortalı bir çalışansanız, ihtiyaç kredisine başvuru yapabilir ve anında paranızı hesabınıza alabilirsiniz.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvuru Kanalları

  • Ziraat Bankası Şubeleri
  • Ziraat Bankası Mobil ve İnternet Şubesi
  • Ziraat Bankası Web Sitesi
  • Ziraat Bankası ATM ve Müşteri Temsilcileri

Ziraat Bankası tüketici kredisine başvuru yapmak için şubelere giderken yanınızda nüfus cüzdanı, pasaport veya sürücü belgenizi ve gelir belgenizi yanınızda götürmeyi unutmayın. İstenebilecek olan diğer belgeleri ise şube çalışanı ile görüşebilirsiniz.