Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor Başkanı ve AK Parti Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Koca, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adaylığını resmi olarak bugün saat 17.00'de, AK Parti İl Başkanlığında yaptığı açıklama ile duyurdu.

Açıklama öncesinde parti binası girişinde bir grup Eskişehirspor taraftarı Erkan Koca ve ekibini meşale şovları ve tezahüratlar ile karşıladı.

WhatsApp Image 2023-11-22 at 19.06.27

Erkan Koca Tepebaşı AK Parti İlçe Başkanı Emre Aydın'a belgelerini teslim ettikten sonra yaptığı basın açıklamasına tüm dava ve yol arkadaşlarını, büyük Eskişehirspor taraftarını ve basın emekçilerini selamlayarak başladı.

Erkan Koca tüm yol ve dava arkadaşlarını selamladı

Erkan Koca aday adaylığı açıklamasının girişinde tek tek tüm dava ve yol arkadaşlarına, dostlarına teşekkür etti. Aynı zamanda Cumhur İttifakı MHP'nin de desteğini alan Koca, Milliyetçi Hareket'e gönül veren dostlarına da özel olarak teşekkürlerini iletti. Başkan Koca, yine kulübü zor günlerinde hiç yalnız bırakmayan Eskişehirspor taraftarına, tribün liderlerine ve emekçi basına da özel teşekkürlerini iletti.

IMG_4329

Erkan Koca Kimdir?

1983, Eskişehir - Tepebaşı doğumlu olan ve kazancını Tepebaşı bölgesindeki işletmesinden elde eden Erkan Koca, evli ve 2 çocuk babası. Aynı zamanda siyasetçi bir babanın da evladı olan Erkan Koca Eskişehirspor Kulübü'nün halihazırda da başkanlık görevini yürüyütor. Geçmişte Eskişehirspor tribünlerinde aktif rol alan ve "Maviş" lakabıyla tanınan Erkan Koca, başkan olmadan önce ALTES tribün grubu liderliği yaptı. Erkan Koca tüm bunların dışında 2019 yerel seçimleri sonrasından bu yana Tepebaşı Meclis Üyeliği görevini de yürütüyor.

IMG_4371

Erkan Koca; "Biz Eskişehir'de yıllardır süren rant belediyeciliğine son verecek gençleriz!"

2024 yerel seçimleri için AK Parti'den Tepebaşı Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Erkan Koca, resmi başvurusu sonrası yaptığı toplantıdaki açıklamalarında "rant belediyeciliği" ve bu anlayışı değiştirmek üzere "gençlere" görev gerektiğine vurgu yaptı. Erkan Koca;

"Biz kim miyiz? Bizler Eskişehir'de uzun süredir devam eden rant belediyeciliğini değiştirecek olan gençleriz. Bizler dünya lideri, Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan'ın kardeşleriyiz. Bizler Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı, ülkemizin bekasının sigortası Devlet Bahçeli'nin neferleriyiz. Bizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü için Mustafa Kemal Atatürk'ü ilke edinmiş ve Atatürk'ün izinden giden vatan evlatlarıyız."

"Biz ve ekip arkadaşlarımızın Tepebaşı'nın her mahallesinde her sokağında, her evinde oturacak koltuğu ve döşeği bulunacak kişileriz. Eskişehirspor'u siyasete alet etmeyin diyenlere de bir çift sözümüz var. Eskişehirspor siyaset üstüdür ancak; şunları da unutmamak da fayda var. Rahmetli Maliye Bakanımız Kemal Unakıtan'ı hiç unutmayacağız. Eskişehirspor için birçok projeye imza atan ve birçok borcu kapatan Sayın Cumhurbaşkanımıza bir vefa borcumuz var. Biz de bu nedenle Cumhur İtitfakı aday adayı olarak Tepebaşı'na talip olduğumuzu açıklıyoruz." ifadelerini kullandı.