AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan aday adayı ve Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyel bir tebrik mesajı yayımladı.

AK Parti'li Erkan Koca;

"10 Ocak 1961 tarihinde ilan edilen ve o günden bu yana basın çalışanlarının en özel günü olarak kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyorum.

Gazetecilik, kamuoyunun haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak amacıyla doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri göz önünde tutarak yapıaln çok zorlu ve önemli bir meslek.

Bu mesleği icra etmekte olan tüm gazeteci arkadaşlarımız da ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde kamuyouna aktarmakta, bir anlamda hem şehrimizde hem de ulusal anlamda kamuyounun sesi olmaya çalışmaktadırlar.

Demokratik ülkelerde demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını mümkün kılan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçllarından biridir.

Tüm bunları göz önünde bulundururak, işini hakkıyla ve özveriyle yapmaya çalışan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü bir kez daha kutluyor ve basının önemine bir kez daha vurgu yapmak istiyorum." dedi.

WhatsApp Image 2024-01-10 at 11.47.14