Haber: Buğrahan Doğangil

2023-2024 Bölgesel Amatör Lig sezonunda Eskişehir'i temsil eden 3 kulüpten biri olan Eskişehir Demirspor son günlerde spor gündeminden düşmüyor. Kulüpte uzun süredir baş gösteren mali kriz çözülemeyince Eskişehir Demirspor yönetimi takımı ligden çekmeyi düşündüğünü açıkladı. Bu hamle henüz gerçekleşmemiş olsa da Lokomotif için işler hiç de iyi gitmiyor.

Eskişehir Demirspor dün yaşanan gelişmeler ardından bugün oynayacağı Ankara TKİ maçına çıkacağını açıklamıştı. Bugün saat 14.00'te ESOGÜ Stadyumu'nda oynanan Eskişehir Demirspor - Ankara TKİ maçına temsilcimiz ne şart altında olursa olsun puan ve puanlar için çıktı. Ancak Lokomotif Ankara ekibi Ankara TKİ'ye direnmeye çalışsa da bunu başaramadı. Demirspor karşılaşmadan 3-0'lık skor ile mağlup ayrıldı.

WhatsApp Image 2023-11-11 at 18.47.15

Eskişehir Demirspor uzun süre skoru 1-0 geride götürmesine ve bu süreçte net birkaç gol pozisyonuna girmesine rağmen maçın sonunda oyundan koptu. Bunu iyi değerlendiren Ankara TKİ deplasmanda Demirspor'u 3-0 mağlup ederek 3 puanı eve götürdü. Eskişehir Demirspor ise BAL 6. Grup'ta 5. hafta maçları sonrasında puansız kaldı.

Eskişehir Demirspor karşısında Ankara temsilcisinin golleri; 18. DK'da Cemal Deliktaş, 84'te Muhammed Emin Polat ve 89. dakikada Mustafa Kemal Küçük'ten geldi.