Yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte tranfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Eskişehir Demirspor yeni bir transfere daha imza attı. Öncelikle iç transfere yönelen ve geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig'de takımı şampiyon yapan kadrodan birçok oyuncu ile anlaşan Dem Dem son dönemde ise dış transferde hareketli günler geçiriyor. Eskişehir Demirspor'da imzalar ardı ardına geliyor.

Eskişehir Demirspor yönetiminin son olarak anlaşmaya vardığı futbolcu Barış Birlik oldu. Tavşanlı Akıncılarspor'da geçtiğimiz sezonu tamamlayan Barış Birlik kendisini Demirspor'a bağlayan imzayı attı.

2002 doğumlu genç bir futbolcu olan Barış Birlik Eskişehirspor altyapısında yetişti. Sağ bek mevkiinde görev alan Barış Birlik Eskişehirspor U19 takımından Tavşanlı Linyitspor'a transfer olmuştu. Daha sonra Tavşanlı Akıncılarspor'a giden Barış Birlik'in yeni adresi Eskişehir Demirspor oldu. Bu transfer ile birlikte genç oyuncu yeniden Eskişehir'e, yuvasına döndü.

Eskişehir Demirspor yönetimi ve teknik heyeti Barış Birlik'in takıma BAL'da önemli bir katkı vermesini umut ediyor. Genç oyuncu Eskişehir Demirspor forması ile Bölgesel Amatör Lig'de önemli bir sınav verecek.