Yaz transfer döneminde kadrosuna çok önemli takviyeler yapan Eskişehir Demirspor transfer çalışmalarına halen devam ediyor. Eskişehir Demirspor son olarak Sakarya Kazımpaşa Birlikspor'dan bir ort saha ve bir forvet oyuncusunu renklerine bağladı.

Demirspor'un kadrosuna katılan Batuhan Erdinç ve Zeki Berkay Birkent geçmişte bir diğer temsilcimiz Eskişehirspor formasını da giydi. İki futbolcu Eskişehirspor'dan ayrıldıktan sonra ise Sakaraya'nın Kazımpaşa Birlikspor takımına transfer oldu. Batuhan ve Zeki Berkay Demirspor forması ile yeniden Eskişehir'e dönüyor.

WhatsApp Image 2023-07-17 at 22.27.16

Santrafor mevkiinde forma giyen Zeki Berkay Birkent 2002 doğumlu ve 21 yaşında. Futbola Merkez Kayaşehir Gençlik ve Spor'da başlayan Zeki Berkay Fatih Karagümrük ve Medipol Başakşehir gibi takımların altyaş kategorilerinde de top koşturdu. Bayrampaşaspor formasıyla profesyonel olan Zeki Berkay Birkent Çatalcaspor'da da profesyonel futbol oynadı. Son olarak Sakarya Kazımpaşa Birlikspor ve Hendek Dereköy spor formalarını terleten Berkay gelecek sezon Eskişehir Demirspor'un başarısı için mücadele verecek.

WhatsApp Image 2023-07-17 at 22.27.18 (1)

Tıpkı Zeki Berkay gibi 2002 doğumlu ve 21 yaşında olan Batuhan Erdinç Dem Dem'in bir diğer yeni transferi. Orta saha mevkiinde top koşturan Batuhan Erdinç futbola Medipol Başakşehir altyapısında başladı. Uzun yıllar bu kulübün çeşitli altyaş kategorilerinde oynayan Batuhan 2020 - 2021 sezoununda Weecoins Kırklarelispor'da forma giyerek profesyonel oldu. Daha sonra Sultangazispor ve Eskişehirspor kadrolarında yer alan Batuhan son olarak Sakarya Kazımpaşa Birlikspor forması giydi. Batuhan Erdinç'in gelecek sezon Demirspor orta sahasına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.