Bölgesel Amatör Lig'de kalıcı ve mücadeleci olmak için kadrosunu takviyeler yapan Eskişehir Demirspor güçlendirdiği kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Kaleci pozisyonuna takviye yapan Demirspor genç file bekçisi Atakan Şahintürk ile anlaşmaya vardı.

30 Nisan 2004, Eskişehir doğumlu Atakan Şahintürk futbola da doğduğu şehirde, Eskişehirspor'da başladı. 2015 yılında Eskişehirspor altyapısında lisans alan Atakan Şahintürk son olarak Eskişehirspor U19 takımının kadrosunda yer alıyordu. Eskişehirspor U19 takımından Demirspor'a geçen isimler arasında katılan genç kaleci Atakan Şahintürk gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig tecrübesini tadacak.

Henüz 19 yaşında ve 1.90 metre uzunluğunda olan kaleci Atakan Şahintürk'ün Eskişehir Demirspor'un BAL'da mücadele edecek genç kadrosuna güç katması bekleniyor. Bu transfer Demirspor taraftarlarını ve amatör futbola ilgi duyanları heyecanlandırdığı kadar genç kaleciyi de heyecanlandırmış görünüyor. Atakan Şahintürk'ün yeni kariyerinde neler yapacağı şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Eskişehir Demirspor önce iç daha sonra da dış transferde dengeli ve önemli adımlar attı. Dem Dem'in bugüne kadar gerçekleştirdiği transferlere önümüzdeki günlerde yenilerini eklemesi bekleniyor. atakan şahintürk (2)