TCDD Taşımacılık tarafından da YHT biletlerine gelen zam sonrasında da fiyat listeleri güncellendi. Ankara İstanbul hattı da zam alırken en çok tercih edilen seferler arasında yer alan Eskişehir - Kocaeli ve Eskişehir Gebze hattı fiyatları da artışa geçti.

Yüksek Hızlı Tren (YHT) Bilet Fiyatları

Son gelen zamla beraber 323 TL olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatı da 430 TL’ye kadar yükseldi. Ankara Konya arası bilet fiyatı 146 TL’den 200 TL’ye, Ankara - Eskişehir hattında ki bilet fiyatı da 136 TL’den 225 TL’ye kadar yükseldi.

Ankara Yozgat hattı da 130 TL’den 173 TL’ye kadar yükseldi.

Eskişehir Kocaeli YHT Bilet Fiyatları

Marmara bölgesinde Kocaeli Haberleri kategorisinde yayın yapan Mavi Marmara Gazetesi’nin haberine göre de, Eskişehir Kocaeli bilet fiyatları da zamlandı.

Eskişehir Kocaeli İzmit YHT sefer fiyatı 265 TL oldu. Eskişehir kalkışlı bir diğer YHT seferi olan Eskişehir Gebze sefer fiyatı 280 TL’ye yükseldi.

Adapazarı Gebze arası çalışan Ada Treni olarak da bilinen Ada Eksperi tren bilet ücretleri de arttı. İzmit Adapazarı bilet fiyatı 56 TL’den 85 TL oldu.

Adapazarı’ndan son durak olan Gebze’ye gitmek 120 TL olurken İzmit yolculuğu da 75 TL yükseldi. Adapazarı Derince tren bilet fiyatı 68 TL’den 100 TL’ye, Adapazarı Gebze tren bilet fiyatı 81 TL’den 120 TL’ye, Arifiye İzmit tren bileti fiyatı 75 TL’ye, Arifiye Gebze tren bileti fiyatı 110 TL’ye ve Sapanca İzmit tren bileti 55 TL son olarak da Sapanca Gebze tren bilet fiyatı da 95 TL’ye yükseldi.

Eskişehir Gebze YHT Bilet Fiyatları

Türkiye’nin iş ve sanayi sektörünün oluştuğu Gebze bölgesinde Gebze Haberleri yayını da yapan Mavi Marmara Gazetesi’nin son haberine göre de; Eskişehir kalkışlı Gebze sefer fiyatı 280 TL olarak artışa geçti.