Eskişehir'i KFC Kadınlar 1. Voleybol Ligi'nde temsil eden Eskişehir Peyman SK heyeti Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'a hem kulüp hakkında bilgi vermek hem de nezaketlerini sunmak adına makamında bir ziyarette bulundu.

Peyman markasını bünyesinde barındıran ve bu nedenle Eskişehir Peyman Spor Kulübü'nün ana iştirakçisi olan İŞ Holding yönetiminden isimlerin yanında, Eskişehir Peyman SK yönetimi, teknik heyet ve sporcular da Vali Aksoy'u ziyaret eden heyette yer aldı.

WhatsApp Image 2023-12-15 at 16.40.03

İŞ Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticaret Bakanlığı eski bakan yardımcısı Rıza Tuna Turagay, İŞ Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Peyman Spor Kulübü Başkan Vekili Kaan Ünver, Eskişehir Peyman Spor Kulübü teknik ve idari ekibi ile kadın voleybol takımı 14 Aralık Perşembe günü Eskişehir Valisi Aksoy'u ziyaret etti.

Bu ziyarette Eskişehir Peyman SK yetkilileri kadın voleybol takımı ve mücadele ettiği lig hakkında Vali Hüseyin Aksoy'a bilgi verdi. Vali Aksoy ise Peyman SK'ya başarılar diledi ve ilk fırsatta voleybol takımının ev sahibi olduğu bir müsabakayı izleyeceğini heyete iletti.