Stadyumun İlgi Odağı Oldu

TFF 3. Lig'deki şampiyonluk mücadelesi için Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu’nu dolduran taraftarlar, turnikelerden geçen sıra dışı bir futbolseverle karşılaştı. Arife Masal Sarıtaş tarafından boynuna siyah-kırmızılı atkı bağlanan ve tasmasıyla güvenli bir şekilde taşınan Varil, tribünlerin neşe kaynağı oldu. Küçük kızın kucağında sakin tavırlarıyla dikkat çeken kedi, adeta Eskişehirspor’un uğuru sayıldı.

"Hiç Kaçmıyor, Maçı Bizimle İzleyecek"

Kedisi Varil'in stadyum atmosferine çok alışık ve uyumlu olduğunu belirten Arife Masal Sarıtaş, maça getirme kararını şu sözlerle anlattı:

"Kedimin ismi Varil ve henüz 1 yaşında. Çok sakin ve uyumlu bir kedi olduğu için onu bu kritik maçta yanımızdan ayırmak istemedik. Bizimle birlikte tribüne çıkacak ve doksan dakika boyunca takımı destekleyecek. Hiç tırmalamıyor veya kaçmaya çalışmıyor, oldukça uysal bir yapısı var."

Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Tribündeki taraftarların cep telefonlarıyla kaydettiği görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Eskişehirspor sevgisinin sadece insanlarla sınırlı kalmadığını gösteren bu renkli kareler, "Şampiyonluk yolunda her destek kıymetlidir" yorumlarını beraberinde getirdi. Siyah-kırmızı atkısıyla "Varil", maçın en çok konuşulan detaylarından biri olmayı başardı.