Eskişehir’de sosyal medya üzerinden paylaşılan ‘Göztepe Mahallesi’nde beyaz renkli bir araç içerisinde iki adet kaleşnikof silah’ görüldüğü ile ilgili ses kaydı endişe yarattı. Ayrıca akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinde bomba ihbarının yapılması vatandaşı korkuttu. Konuyla ilgili olarak yetkililerden herhangi bir açıklama gelmezken, adı geçen alışveriş merkezindeki bomba ihbarının asılsız olduğu öğrenildi.

ESPARK TAN YAZILI AÇIKLAMA

Yapılan Açıklamada: Alışveriş Merkezimizde bulunan bir mağazada kırılan seramiğin çıkardığı ses sebebiyle kısa süreli bir tedirginlik yaşanmıştır. Bu hususta, Espark AVM hakkında bulunulan asılsız iddialara itibar etmemenizi rica ederiz. Espark AVM’de olağandışı bir sıkıntı yoktur ve AVM’miz günlük akışında devam etmektedir.açıklaması yapıldı.

ESKİŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜN DEN AÇKLAMA

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Tarafından Yapılan Açıklama'da Bugün bazı sosyal medya organlarında ve internet ortamında; ilimizde haber merkezimiz tarafından alınan bir şüpheli araç ve şahıs ihbarı sonrası ekiplerimize yapılan telsiz anonsunu kaydının düştüğü ve bu kaydın bazı art niyetli kişilerce Whatsapp uygulamasından. yayıldığı tespit edilmiştir. Vatandaşlarımız dan içinde bulunduğumuz hassas günlerde bu tarz, halkı korku ve endişeye sevk edebilecek paylaşımlara itibar etmemelerini, Eskişehir polisi olarak bizlerin görevi başında olduğu muzun bilinmesini rica ederiz.Açıklamalarında bulunuldu.