Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'de büyük çoğunluğu Zafer Partili gençlerden oluşan büyük bir grup şehitleri anma ve teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi. Genellikle üniversite öğrencisi gençlerden oluşan grubun içinde; Zafer Partisi İl Başkanı Bayram Bingöl, Zafer Partisi Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk, Zafer Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç, Zafer Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Gökhan Dilli ve Zafer Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Burak Şık gibi isimler de yer aldı.

_MG_5881

Ulus Anıtı önünde 19.00 sularında toplanan kalabalık burada dev bir Türk bayrağı açtı. Akabinde parti temsilcisi yerel televizyona, şehitler ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu. Bu açıklama tamamlandıktan sonra kalabalık grup teröre lanet yağdıran sloganlar eşliğinde İsmet İnönü caddesine doğru ilerledi. Emniyetin nezaretinde düzenlenen yürüyüşte teröre lanet sloganlarının yanında şehitleri anmaya yönelik sloganlar da atıldı.

Şehitler için bir araya gelen grup yürüyüşünü Eski Sağlık Müdürlüğü binasının önünde trafiğe kapalı alanda sonlandırdı. Grup burada saygı duruşu gerçekleştirdi ve İstiklal Marşımızı okuyarak dağıldı.

Pençe-Kilit Harekatı'nda kaybettiğimiz 9 vatan evladından birinin Eskişehirli olması da toplanan kalabalığın teröre olan öfkesini bir kat daha yukarıya çıkardı.

Zafer Partisi İl Başkanı Bayram Bingöl: "Terörü ve destekçilerini lanetliyoruz!"

WhatsApp Image 2024-01-13 at 20.59.00 (1)

Yürüyüş öncesi basına kısa bir açıklamada bulunan Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl;

"Biz yılmayacağız, yılmadığımız gibi şehitlerimizi de asla unutturmayacağız. Gazetelerde, köşe yazılarında küçüçük haberlere onları sığdırmayacağız. Gece gündüz her yerde, her paltformda şehitlerimizi hatırlatmak için burada bir araya geldik. Vatan sağ olsun, kahrolsun PKK ve onun destekçileri diyoruz. Hatta şöyle söyleyeyim, kırmızı halılar ile bunları karşılayanlara "megri megri" naraları ile bunları karşılayanlara da lanet olsun diyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun!"