İYİ Parti Eskişehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Nebi Hatipoğlu'nun seçim bürosu açılışı bugün Emek Mahallesi'nde yapıldı.

Açılışta, İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, 902 sandığın tamamının yazılıp teslim edildiği bilgisini vatandaşlarla paylaştı.

Ardından İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil, seçimin bu sandıkta biteceğinin altını çizerek bir kez daha "Türkiye tarih yazacak, Eskişehir tarih yazacak" vurgusu yaptı.

6. Sıra Milletvekili Adayı Yağmur Gürsöğüt, İYİ Parti'nin kuruluşundan bu yana yaşadığı bütün zorluklara rağmen teşkilatın daha da büyüdüğünü belirterek "şimdi çok daha güçlüyüz; aldığımız oyların hepsi helal oylar" dedi.

1. Sıra Milletvekili Adayı Nebi Hatipoğlu, AKP'nin Eskişehir'de 1. sıra milletvekili adayı olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in gösterilmesine yönelik eleştirisini dile getirerek bu şehrin yerlisi olmanın önemini "Eskişehir'e Eskişehirliler iyi gelir, oylarınızı bize verin" şeklinde ifade etti. Eskişehir'den çıkan tüm adayların yapılan temayül yoklamasına sadık kalarak belirlendiğinin altını çizen Hatipoğlu; Eskişehir'i tanıyan ve bilen bir aday olmanın önemini de bir kez daha dile getirdi.

2. Sıra Milletvekili Adayı Özlem Ayrancı da, buranın bir yerlisi olarak Emek de dahil olmak üzere tüm mahalle insanlarının sorunlarını bildiklerini ve çözüm üretecek liyakatli kadrolara sahip olduklarını belirterek "gelin hep birlikte bu ülkenin kaderine imza atalım" sözlerini ekledi.

Son olarak 3. Sıra Milletvekili Melih Aydın, şimdiye kadar Eskişehir'in her yerini dolaşarak vatandaşların bütün sorununu dinlediğini ve hepsine çözümlerle geleceğini vurgulayarak, "Eskişehirlileri hak ettikleri şekilde meclise taşıyacağız" ifadelerini kullandı.